Vă mai amintiți de clasicul album Delikt scos doar pe casetă de cei de la Cat Music în 1998? Cei axați atunci doar pe sound-ul West Coast, popularizat de Cartel, probabil că nu. „Geilalzi“, indiferent că v-ați procurat caseta Fără număr când a apărut sau ceva mai târziu de pe Okazii.ro, ați remarcat probabil cum îl saluta Vexx pe „Veli“ Dox pe una din coperțile interioare: „și io sunt vuteng“. Aflându-mă încă în „era marilor descoperiri gramaticale“ din gimnaziu la momentul apariției materialului discografic, expresia asta din „lirica ghidușă“ a fost „numa’ una“ din cele care mi s-au întipărit atunci în minte. Și mi-am amintit de ea recent când am dat peste un articol care detaliază cum poți fi și tu un membru Wu-Tang Clan; cel puțin cu numele.

vexx-catre-veli-dox-si-io-sunt-vuteng

Wu-Tang Clan Ain’t Nuthing Ta F’ Wit

Deși se zice că la început era un singur generator pe Internet care să debiteze pseudonime în stil Wu-Tang, azi există o gramadă care-și pretind originalitatea. Singura problemă a tuturor, după cum probabil vă așteptați deja, e că fiecare întoarce rezultate diferite pentru același nume introdus. Băieții deștepți s-au gândit însă și la detalii. Cel mai probabil au hardcodat numele de buletin ale tuturor membrilor Wu, inclusiv al actorului american Donald Glover care, se zice că, în pană de inspirație fiind, și-a luat numele de scenă Childish Gambino folosindu-se tocmai de o astfel de șmecherie.

Cum Norzeatic susține(a) că e vuteng, am vrut să mă amuz și să văd ce pseudonime ar întoarce două dintre cele mai populare generatoare de nume Wu-Tang pentru el. Rezultatele au fost Illegitimate Muslim respectiv Fundamentalist Annoyin’ Commander. Doar nu credeați că din ambele a rezultat Vexxatu Vexx?! Pentru Sebastian Bosescu însă, valorile întoarse au fost Gratuitous F-REEK respectiv Smilin’ Hunter. Ultimul pare ceva mai raportat la era mIRC-ului sau noului Tinder. :))

Haideți, încercați și voi, poate chiar vă ies nume demne de X Factor sau Megastar. Rezultatele mele mie mi-au stârnit doar zâmbete și reminiscențe, mai ales filmarea cu Ol’ Dirty Bastard de mai jos. Să fie iertat!

6 576

6 thoughts on “Dacă vrei să fii „vuteng“ și n-ai nume de scenă decent, fă-ți rost!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Andrei 2 ani în urmă

  Surpize me i want something spanish or american

 2. Olteanu Karina 1 an în urmă

  Buna ziua.As dori un nume de scena ,după nume.Multumesc.

 3. George 11 luni în urmă

  As dori un nume de scena!

 4. Boca Alexandru 11 luni în urmă

  Vreau si eu un nume de scena rap

 5. Bodrug Oleg 6 luni în urmă

  Aș dori sa ma ajutati cu un nume de scena unic și deosebit