Concert Argatu

12 Sep 2014 Oradea, Bihor (RO)

Details

Time : 22:00
Venue : Eight Gamebar & Lounge
Address : Bd. Dacia 103
State : Bihor

Eight Gamebar & Lounge vi-l aduce in Oradea in data de 12 septembrie pe:

Argatu, un tanar artist de 20 de ani,nascut de Ziua Nationala a Romaniei,din Falticeni. Odata cu terminarea liceului s-a indreptat spre Medicina,insa si-a pastrat muzica ca si pasiune.
Stilul sau de muzica este unul underground,si dupa cum el a sustinut: “e cel mai frumos loc de joacă al artiştilor unde îţi poţi exprima sentimentele prin muzică, dans, skate etc.” A reusit sa se faca cunoscut prin colaborarea cu Subcarpati,Mc Bean remarcandu-i talentul si beat-urile cu tema folclorica.
Momentan pregateste “Culese din Cartier” prezintă ARGATU – Volumul 3, unde va încerca să adauge în catalogul albumului 21 de piese, un număr ce reprezintă vârsta pe care o va împlini. Albumul va fi lansat pe data de 1 Decembrie 2014, ziua Naţională a României, ce coincide cu ziua sa mea de naştere.

WARM-UP& ATFER PARTY:

DJ Klaus EB- simte pentru prima oara vibratia pamantului in 1984, timp in care se face tot mai simtita mediatizarea culturii hip-hop si in Europa Capitalista. Perioada 2004-2007 il surprinde la Radio Transilvania,unde co-produce hip-hop hours(singura emisiune de hip-hop la acea data in Fm din tara). In 2010 pune bazele grupului Grafformers Oradea si incepe sa colectioneze muzica si pe suportul de vinil, iar dupa achizitionarea primului set de platane Technics 1210 MK-2 sa imparta beat-uri variate pentru b-boy (electro & old school hip-hop, breakbeat, nu-funk, ghetto funk, future funk, nu-disco) sau sa fie chemat pe la diverse party-uri, jam-uri, concerte sau festivaluri de prin tara.”
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Locatie – Eight gamebar& lounge, bd-ul Dacia nr 103 (colt cu Transilvaniei, langa Fekete Boutique Negru)

Accesul va fi permis incepand cu orele 22: 00.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Pret Bilete:
In avans: 15 lei
In seara evenimentului: 20 de lei (include un shot kamikaze/palinca)

Biletele in avans se vor pune in vanzare incepand cu data de 11 august,la locatia evenimentului Eightbar Gamelounge, bd-ul Dacia nr 103.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Parteneri Grafformers, Superior Audio, Dinsubsol,
Zile si nopti Oradea, Kiss fm, Party Oradea, Anyplace.ro, Bihor Online – Bihon RO, Evenimente Oradea,Ciuc, Schwartzhog, Beerhouse Oradea, Eleven Hair salon

Pentru rezervari si mai multe detalii va rugam sa sunati la :0359 40 40 42.