Concert lansare album „Hrană“ — Omu Gnom, DJ Undoo @ Lord’s Pub Oradea / 12.05.2017

12 May 2017 Oradea, Bihor (RO) Free

Details

Time : 21:00
Venue : Lord's Pub
Address : Piața Unirii 2-4
State : Bihor
Zip : 410072
Phone : +40733961221
Contact Email : lords@lordspub.ro
Contact Website : http://www.lordspub.ro/contact

Vineri, 12.05.2017, 09:00 PM
Lord’s Pub Oradea
Str. Piața Unirii nr 2-4. https://goo.gl/maps/qPCSpwxZaKr
Acces: GRATUIT sau 20 lei incluzând albumul pe CD

———

Hrană reprezintă un mix de ingrediente naturale ca experiență, ingeniozitate, subtilitate, îmbibat cu un mesaj puternic și preparat la căldură sufletească. 2 artiști care reprezintă 2 elemente principale ale culturii hip-hop (MC și DJ) s-au întâlnit la mijlocul unei creații ce se recomandă a fi un album clasic. Într-o societate plină de carențe, „Omu Gnom ~ DJ Undoo – Hrană” este nutrientul necesar pentru o mai bună funcționare și rezistență.

Proiectul își are lansarea oficială în Oradea pe 12 mai 2017, alături de pionierul hip-hop local: DJ Klaus EB (Grafformers).

Omu Gnom este unul dintre artiștii reprezentativi ai underground-ului românesc. Cu o experiență în arta de a scrie de 17 ani și în savoarea sunetelor, ca beatmaker, de aproape tot atâția ani, Omu Gnom se recomandă a fi o carte foarte bună de citit pentru cine vrea să asculte o muzică din suflet cu un mesaj puternic.
În anul 2000 formează Raparta, alături de care a scos 3 materiale: 2 EP-uri – „Un buchet de flori” (2004) și „Un buchet de cuvinte” (2007) și un album – „Rapartamentu’” (2005). Raparta a fost membră a label-ului independent Urban Records din 2002 până în 2005 și a fost prezentă pe diferite compilații lansate sub case de discuri independente (Lichidare de Stoc, Underground Phase One, Loop Records, Proiectul Verde).
În 2011 apare „Ai grijă să n-ai griji”, primul material solo al artistului, un album care s-a bucurat de mult succes devenind un clasic. La o lună distanță apare „Nu uita să nu uiți”, un album cu multe colaborări importante (Norzeatic, Bean MC, Kazi Ploae, DJ Undoo, DJ Limun și mulți alții). Pachetul „Ai grijă să n-ai griji / Nu uita să nu uiți” conține piese care au devenit imn pentru unii: „Metehne”, „Cu cărțile pe față”, „Terapie”, „Crunt”, „De unde atâta tristețe”, „Mecanism”, „Stop” etc.
Perioada 2013-2014 îl găsește pe artist lucrând la primul album „Ateliere de creație” și construind „Atenție la neatenție”, o serie de materiale cu un mesaj social puternic și a cărei regină „Limpede” s-a bucurat de apreciere în toate mediile culturale.
După apariția pe inovația artistică „Leapșa”, începutul lui 2015 îl găseste pe Omu Gnom lucrând de zor la al doilea album „Ateliere de creație – Ore suplimentare”, „un album clasic ca un taxi într-o zi de vară”, cum însuși artistul recunoaște. În luna mai, pe 15, de ziua lui, Omu Gnom lansează un album cu un titlu greu de pronunțat, dar cu un conținut mai mult decât potrivit: „!?”. Este un album care reprezintă o evoluție artistică și în același timp o revenire către stilul clasic. 2016 aduce un nou material cu un stil mai profund și o lirică de excepție: „Criminal liric în serie vol. 1”.

Având o „viață” de joacă cu vocabularul, Omu Gnom a început să predea cunoștințele acumulate reușind să aibă până acum 2 generații de învățăcei în arta rimelor.

Site: http://www.omugnom.com/

DJ Undoo este un DJ și producător român cu o reputație pentru depășirea limitelor obișnuite. A scris istorie în muzica hip-hop de-a lungul unei cariere de peste 15 ani care cuprinde un mixtape, 2 albume solo, un album de instrumentale și 9 albume în colaborare, multe featuring-uri și o serie lungă de evenimente live. Din dorința de a evolua și consecvența acesteia, DJ Undoo a devenit un nume cunoscut pentru iubitorii de hip-hop. Mai mult decât turntablism și producții muzicale, experiența lui s-a extins la înregistrări, mix și master, editare, A&R, talent booking, management, turnee și evenimente live, dar mai ales la a împărtăși cunoștințele acumulate prin teaching și coaching.
A câștigat concursul de remixuri din 2008 al celor de la Looptroop Rockers (Looptroop Rockers feat. Timbuktu – Naïve/DJ Undoo Remix).
De asemenea, a găzduit primul workshop din România de mixing și turntablism în Goblin, alături de comunitatea turntablism.ro, în 2009.
A primit din partea publicului, în runda a VII-a, primul loc – alegerea publicului DMC Online Championship (2011) și a fost primul DJ care a reprezentat România în cadrul Redbull Threestyle Championship, în Toronto, unde a câștigat „The Lucky Bastid Wild Card”.
A început să predea mixing și turntablism în 2013 la Artskul – o comunitate de elevi și cursanți care s-au hotărât să abordeze arta într-un mod diferit, mai practic. Colaborarea lor constă în cel mai extins și consistent curs de mixing și turntablism din România (acum sub numele theDJ.ro); după prima ediție din 2013, care continuă până în ziua de azi.
Această frumoasă colaborare include și un workshop de două zile susținut alături de MC Krem la Electric Castle, în cadrul scenei The Mill în 2014, și alături de MC Kent Archie la Summerwell, în cadrul scenei Burn, în 2015 și un workshop de 2 zile în cadrul festivalului de teatru tânăr Ideo Ideis în 2016 și nu în ultimul rând cel mai recent susținut la Creativ Est din București.

În noiembrie 2015 a lansat al doilea album solo „The Crown of Life”
https://djundoo.bandcamp.com/album/the-crown-of-life

Site: http://www.djundoo.ro/

Warm-up / Afterparty: DJ Klaus EB (Grafformers)
https://www.mixcloud.com/djklauseb