Electric Castle Festival 2015

25 Jun 2015 Bonțida, Cluj (RO)

Details

Time : 22:00
Venue : Bánffy Castle
State : Cluj
Contact Website : http://www.electriccastle.ro

A treia ediție a festivalului Electric Castle

Electric Castle este cel mai mare festival din Romania si este primul festival care a mutat muzica electronica si sunetele live ale unui concert pe scenele unui castel. Dupa două editii legendare, anul acesta, Electric Castle va avea 6 scene si peste 150 de artisti.

După prima ediție din 2013, festivalul a fost nominalizat la doua categorii la European Festival Awards (Best New Festival și Best Medium Size Festival), mai târziu ajungând în finală, în primele 10 festivaluri din Europa la categoria Best Medium Size Festival, alături de nume de prestigiu ca Volt, Balaton, Melt sau I love Techno.

Electric Castle își propune să fie mai mult decât o extensie a unui concert și dorește să ofere participanților o experiență totală prin combinarea trecutului plin de istorie și grandoare ale locației cu modernul și urbanul, prin activitățile de pe timpul zilei (fie că este vorba de sporturi extreme sau workshop-uri de producție audio-video) și paletă variată de muzică.

Electric Castle este o productie Boiler Events.

THE STABLES

Cea mai mare scenă indoor a festivalului, situată în fostele grajduri de pe domeniul castelului. Dacă ești în căutarea unui set-up neconvențional și a unor sunete surprinzătoare, aici e locul unde trebuie să ajungi.

Joi 25.06
22:00-00:00 – KLAUS EB
00:00-02:00 – DETOUR
02:00-04:00 – BULLY
04:00-06:00 – ENFORGE

WE ARE THE PEOPLE!