TiMAF 2014 – Urban Cans Party

10 Oct 2014 Cluj-Napoca, Cluj (RO) Free

Details

Time : 21:00
Venue : Zorki Photo Cafe
Address : I. Rațiu 10
State : Cluj
Zip : 400014

Vă invităm alături de grafferii care vor performa la TiMAF Urban la un party în stil urban. Aici aveți ocazia să îi vedeți și să îi cunoașteți pe artiști într-un mediu diferit față de cum i-am întânit până acum.

Muzica va fi asigurată de DJ Klaus EB de la Grafformers.
Interesul pentru „muzica vorbită” a apărut în calea lui Klaus EB în primăvara lui 1995, când curiozitatea tipică vârstei l-a făcut să-și cumpere primele casete cu rap românesc și de import Europa și SUA de la singurul magazin de muzică specializat din Oradea.
Sfârșitul anilor ’90 i-a impregnat ideea de „graffiti tagging”, urmată de „bombardarea” câtorva vagoane albastre tipice CFR călători și schițarea primului „graffiti rooftop” din Oradea în 2001. Următorii 5 ani au constituit o perioadă prolifică pentru el, timp în care s-a ocupat de sprijinirea unei multitudini de evenimente Hip Hop naționale și susținerea altora locale (battle-uri lirice în parcuri, articole și recenzii în reviste cu conținut urban, emisiuni în FM).
2010 l-a readus în cadru pe ETAL 180 – unul din vechii săi parteneri din stradă cu care a strâns ulterior toate talentele din oraș în materie de graffiti sub proaspăta sigla GRAFFORMERS. Tot atunci a apărut și sentimentul dobândirii muzicii în format vinil, și, odată cu el, achiziția setului de platane Technics 1210MK2 – pentru continuarea susținerii mișcării Hip Hop locale (b-boying, DJing, rap).
În acest temei, ultimii ani l-au surprins pe Klaus EB în postura de party starter la câteva evenimente din partea unor artiști precum CTC, Haarp Cord, Argatu’, Dragonu’, Flou Rege sau Chimie. A împărtit scena și cu DJ din Romania (K-lu, Sauce, DuBase, Injektah, Marwan, Limun, Adrianho), Germania (Mark-Ski), Austria (Cosmic, Floskel) sau Ungaria (Palotai, Zosha).

Vă așteptăm!