Salutare prieteni! Cele patru zile de distracție avute la Electric Castle au reprezentat poate pentru mine punctul culminant al acestui an. Așa că, odată întors acasă, am finalizat lucrul la site-ul personal www.djklauseb.ro care sper să vă placă la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie dezvoltându-l. 🙂 Măcar așa pot să justific perioada în care am fost puțin absent din mediul online și să vă mulțumesc pe această cale tuturor celor care mi-au lăsat mesaje de la mulți ani pe pagina de Facebook.

Site şi Soundcloud DJ Klaus EB

Pe site-ul proaspăt lansat puteți găsi ultimele mixuri DJ Klaus EB înregistrate și urcate pe conturile Soundcloud și Mixcloud, o scurtă biografie și desigur desfășurătorul de evenimente la care voi fi prezent sau la care am fost invitat fie în deschiderea altor artiști fie ca participant cu seturi proprii alături de alți DJ.

În măsura în care timpul îmi va permite, voi mai adăuga imagini din arhiva personală sau conținut pe blog, în mare parte despre cultura Hip Hop și domeniul muzicii electronice. Back once again is the renegade master!


Exprimă-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.